Klikk for stort bilde

Skolens kantine ligger i 2. etasje ved siden av biblioteket. Kantina har åpent hver dag i løpet av studieåret. Har får du kjøpt variert og god mat til greie priser.

Mandag - torsdag:            kl. 08:00 – 14:30

Fredag:                               kl. 08:00 – 13:30

Telefon til kantina 78 96 50 94

Frokost-buffet serveres kl. 08.00 - 09.00

Pris: kr. 20,- for studentet     Pris kr. 40,- for andre

Frokostkort m/10 klipp   kr. 150,- for studenter

Frokostkort m/10 klipp   Kr. 300 for andre

Lunsj tilbud - fra kl. 11.30

Du kan kjøpe varm lunsj hver dag. Maten lages av elevene på kokkelinja eller ansatte i kantina.

Prisene på varm lunsj varierer mellom kr. 35,- og kr. 50,-. I tillegg til varm mat, kan du velge blant baguetter, smørbrød og salater.

Kom gjerne med forslag til innhold til baguettene våre, eller om dere har andre ønsker til lunsj.

Allergi

Gi oss beskjed om du har allergi, da skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge et måltid som du kan spise.

Drikke og snacks

Vi har et stort utvalg av drikke og snacks, som kaffe, te, juice, iste/iskaffe, melkeprodukter, yoghurt, frukt, nøtter og vann.

Bruk av kantina

Ryddevogn står plassert i kantina, og alle oppfordres til å rydde etter seg.

Glass, kopper og tallerkener skal ikke tas ut av lokalet. Gjør du det, så må du bringe utstyret tilbake før skoledagen slutter.

Vi setter stor pris på at du hjelper oss med å rydde opp etter deg.

Velkommen til kantina

Anette Bjørnå Wagelid