Språk

 

Studenttjenester

 

Trenger du hybel eller leilighet 

Vi kan hjelpe deg med å finne hybel eller leilighet. Kjersti Røst er elevkonsulent for elevene ved Nordkapp  videregående skole og hjelper elevene med å få hybler og leiligheter. Kjersti har god oversikt over utleiemarkedet i Honningsvåg og kan være behjelpelig med å finne hybler og leiligheter til studentene ved Nordkapp maritime fagskole. 

Kjersti Røst er elevkonsulent for elever og studenter ved Nordkapp videregående skole og studenten ved Nordkapp maritime fagskole, og kan kontaktes på telefon 78 96 50 35 eller på e-post: Kjersti.rost@ffk.no 

 

Tilbud som finnes i Honningsvåg 

Studenter som melder seg inn i Nordkapp treningssenter vil få dekkt deler av medlemskapet fra skolen.

Du kan melde deg inn i idrettslag. Skolen leier idrettsanlegg til aktiviteter for elever og studenter. Her er det muligheter for å spille fotball, innebandy og idrettsanlegget har en klatrevegg. Skolen leier også bassenget til elever og studenter, en time hver uke. 

Det er et rikt kulturliv i Nordkapp kommune. Spiller du et instrument kan du melde deg inn i et korps, liker du å synge så kan du melde deg inn i et kor, eller du kan melde din interesse i det rike revylivet som finnes i kommunen. 

Det arrangeres flere festivaler i løpet av året.Ved å følge linken får du oversikt over festivalene som gjennomføres årlig i Honningsvåg. Honningsvåg er ett av spillestedene Hålogaland teater besøker i Finnmark, forestillingene spilles på Nordkapp kino ble renovert i 2018.  

Kontaktperson

Kjersti Røst
Elevkonsulent
78 96 50 35
997 38 005